Valentine`s Day pe ritm de manele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mii de sătmăreni s-au distrat azi-noapte în cluburi
Mii de sătmăreni s-au distrat azi-noapte în cluburi

O mie de tineri şi-au făcut dedicaţii „fără număr“ la o petrecere cu lăutari, în cel mai nou club de manele din Satu Mare. Sătmărenii au avut o oferă bogată în ceea ce priveşte petrecerile organizate de Ziua Îndrăgostiţilor. Peste o mie de tineri au petrecut noaptea de Sfântul Valentin în clubul Zambara, unde atmosfera a fost încinsă de o formaţie de lăutari.

 Dedicaţiile au curs „fără număr“ pentru toate perechile de îndrăgostiţi care nu au părăsit clubul decât în zorii zilei. „Am observat că sătmărenii nu se mai înghesuie în cluburile obişnuite, aşa că am decis să ne reprofilăm pe manele. Începând din acest weekend, în clubul Zambara vor cânta lăutarii, iar programul se prelungeşte şi pentru ziua de duminică“, a declarat Romeo Sarca, managerul clubului Zambara.

Prezentări de modă


La Insomnia, petrecerea a început după orele 00.00, când 21 de manechine şi  12 manechini au îmbrăcat ultimele creaţii ale designerilor vestimentari sătmăreni. Colecţiile Anei Ulman şi a Gabrielei Sas au atras privirele a peste o mie de sătmăreni prezenţi în clubul Insomnia. „Costumele de baie sunt fascinante, iar manechinele şi mai frumoase. Este o seară reuşită, o noapte de Valentine`s Day pe care vreau să o mai repet“, a declarat sătmăreanul Mihai Chiş.

Mii de sătmăreni s-au distrat azi-noapte în cluburi


Nici domnişoarele nu au fost uitate aseară. Cei 12 manechini de la Agenţia Gaby`s Model au făcut senzaţie pe scenă. Colecţia „Vip fashion“ a încins atmosfera în clubul Insomnia.

Petrecere mare şi în Score

Şi în clubul „The Score“ a fost aglomeraţie de Valentine`s day. Ca în fiecare weekend, Dj-ul rezident, Dj Rhicco, a întreţinut atmosfera pentru tinerii dornici de distracţie. În jurul orei 01.00, clubul a fost supraaglomerat. „Nu am loc să dansez, e multă lume, însă muzica este foarte bună. Am ieşit cu iubita mea în oraş, pentru a sărbători Valentine`s Day“, spune Ionut Kalman.
Clubul Bora Bora a fost aseară special amenajat pentru îndrăgostiţi. Premiul pus la bătaie la tombola de aseară, organizată special pentru îndrăgostiţi, i-a determinat pe tineri să umple la refuz clubul.  



Mii de sătmăreni s-au distrat azi-noapte în cluburi
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite